Versenykiírás

Komló Szépe 2018 versenyre Jelentkezhet minden lány, aki megfelel a következő feltételeknek:

  • Állandó vagy ideiglenes lakcím Baranya megyében
  • alapvető kulturális felkészültséggel rendelkezik
  • olyan egyéniség, aki képes belépni a divat és a művészet világába
  • nincs kizárólagos szerződése (modell, fotó, reklám, művészeti.) Illetve, ha van, akkor hivatalos engedélyt hoz, hogy a versenyeken részt vehet, és az ezzel járó kötelezettségeknek eleget tehet.

Baranya Szépe 2018 versenyre jelentkezhet minden lány, aki megfelel a következő feltételeknek:

  • Állandó vagy ideiglenes lakcím Baranya megyében
  • 2018. 08. 14. dátum szerint 16 éves kor fölötti magyar állampolgár.
  • alapvető kulturális felkészültséggel rendelkezik
  • olyan egyéniség, aki képes belépni a divat és a művészet világába
  • nincs kizárólagos szerződése (modell, fotó, reklám, művészeti.) Illetve, ha van, akkor hivatalos engedélyt hoz, hogy a versenyeken részt vehet, és az ezzel járó kötelezettségeknek eleget tehet.

Versenyző kijelenti, hogy büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú nő. Versenyző kijelenti, hogy korábban nem készült róla akt vagy pornográf fénykép, vagy filmfelvétel, ilyen jellegű felvételek készítésére, közzétételére vagy terjesztésére jogokat nem adott el senkinek, illetve ilyen jellegű felvételek nem jelentek meg róla semmilyen kiadványban, internetes felületen, és fórumon.

A versenyző kijelenti, hogy közerkölcsbe ütköző tevékenységet nem folytat, nem folytatott.

A 2018-as verseny internetes versennyel indul, ami azt jelenti, hogy a fenti feltételeknek megfelelő lányok külön költség nélkül jelentkezhetnek a verseny weboldalán a megfelelő adatok megadásával és a fotók feltöltésével.

A versenyre jelentkezők kötelezettségei:

1. A verseny során róluk készült felvételek és fotók tulajdon- és felhasználói joga a versenyszervezőt – Misina Qwert Kft. - illeti meg. Az ilyen fotókat a fotós, a versenyző csak a Misina Qwert Kft. előzetes és írásos engedélyével jelentetheti meg bármilyen médiában, beleértve a közösségi internetes oldalakat is. A jelentkező a verseny ideje alatt a versenyt népszerűsítő reklám tevékenységre felkérhető, amelyet díjmentesen elvégez.

2. A versenyző a versenyen való részvétel feltételeként elfogadja a versenyszervezők által összeállított programot, és vállalja, hogy a Megyék Szépe szépségversennyel kapcsolatos valamennyi saját szervezésű (válogatások, sajtótájékoztatók, fotózások, felkészítő, döntő stb.) és egyéb promóciós rendezvényen (sajtószereplések, médiaesemények, rendezvények stb.) részt vesz. Minden alkalommal a legjobb formáját adva (ápoltan, csinosan), pontos időben jelenik meg, nem mulaszt és a legjobb tudása szerint, a verseny sikere érdekében cselekszik.

3. A versenyző vállalja, hogy jelentkezésével egyidejűleg követője lesz saját Facebook profiljával a verseny hivatalos Facebook oldalának

(www.facebook.com/baranyamegyeszepe www.facebook.com/megyekszepe), annak érdekében, hogy minden esetben a lehető leggyorsabban értesülhessen a versennyel kapcsolatos információkról. Baranya Szépe – Misina-Qwert Kft. - 7838 Vajszló, Durgótanya 025. hrsz. - 14701443-3-02 4. A Versenyző kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy jelentkezési adatlapja, fotói, illetve a verseny során készített versenyzőről készült fotó, grafika, hang – és videofelvételek, valamint ezek állóképei a weboldalon, illetve a verseny hivatalos Facebook oldalán nyilvánosságra kerüljenek.

5. A versenyző tudomásul veszi és vállalja, hogy a verseny kapcsán és arra vonatkozóan a szervező előzetes engedélye nélkül a versennyel kapcsolatban semmilyen interjút nem ad, sajtónyilatkozatot nem tesz, illetve a verseny tisztaságának megőrzése érdekében fényképet nem készíttet szervező előzetes engedélye és tájékoztatása nélkül. E szabály megszegése a versenyző azonnali hatályú kizárását eredményezheti.

6. A versenyző a verseny teljes ideje alatt betartja a szervező utasításait.

7. A versenyző vállalja, hogy a verseny színvonalához illően viselkedik, a versenyt szervezőre, támogatókra, a verseny zsűrijére nézve hátrányos kijelentést nem tesz, hátrányos aktív vagy passzív magatartást nem tanúsít, illetve nem alkalmaz, a verseny szervezőjének szabályzatait betartja.

8. A versenyt szervező bizottság a verseny döntésmechanizmusáról, a zsűriről, a szavazás módjáról részletes tájékoztatást ad a versenyzőnek. Versenyző kijelenti, hogy az eredményt, a szavazást, a zsűri döntési jogkörét nem kritizálja, annak eredményeit maradéktalanul elfogadja.

9. A versenyző a verseny ideje alatt a versenyt népszerűsítő reklám és egyéb marketing tevékenységre díjmentesen felkérhető, a versenyt szponzoráló cégek reklámhordozóit, valamint egyéb kiegészítőit a versennyel kapcsolatos eseményeken viseli.

10. Versenyző tudomásul veszi, hogy a versennyel összefüggésben semmilyen társaságnak, személynek a szépségverseny logóját, megnevezését át nem adhatja felhasználásra a jogtulajdonosok engedélye és tudomása nélkül.

11. A verseny győztese vállalja, hogy a következő évi verseny elődöntőin és döntőjén, mint zsűritag felkérés esetén, térítésmentesen részt vesz, valamint aktív szerepet vállal a koronázási ceremóniában.

12. A versenyző elfogadja a versenykiírást, és tudomásul veszi, hogy bármely pont be nem tartása esetén a szervező kötbér fizetésére kötelezheti, melynek összege 50.000 (azaz ötvenezer) Forint.


A 2018-as Megyék Szépe Szépségverseny Döntőjébe a augusztus és szeptember hónapokban szervezett előválogató rendezvényekről, és a Komló Szépe versenyről lehet bekerülni. A Megyék Szépe Baranya Gála döntőjét 2018. decemberében rendezzük meg.