PORTA BELLA VITA

Engedje meg hogy kinyissuk Önnek a „Csodálatos élet kapuját”, ahol a test és lélek harmóniában él egymással !

Orvosesztétikával, életmóddal foglalkozó vállalkozásunk névválasztásával is kifejezi azt a szándékát , hogy vendégeinek kaput nyisson egy szép , csodálatos élet eléréséhez szükséges útra, annak egy elengedhetetlen szakaszának végigjárását segítve.

A szép és szépség az esztétika és általában a filozófia egyik leginkább sokértelmű , rendkívül összetett fogalma . Mi azt valljuk, hogy mindenkinek joga van az önmagában rejlő objektív külső szépség megmutatására, hangsúlyozására és tökéletesítésére . Ehhez nyújtunk kedves vendégeinknek komplex lehetőséget , segítséget kezeléseinkkel, eljárásainkkal , legyen motivációjuk bármi , akár esztétikai változás , alakformálás , életmód változtatás igénye, egészség és sportproblémák , vagy csak egyszerűen a változás iránti vágy.

Magas szinten felszerelt ,modern központunkban várjuk - kortól, nemtől függetlenül - azokat, akiknek fontos a színvonalas és biztonságos eljárások igényessége és képzett orvos, és munkatársak kiváló szakmai teljesítménye.
Porta Bella Vita1
Porta Bella Vita2
Porta Bella Vita3
Porta Bella Vita4
Porta Bella Vita5
Porta Bella Vita6
Porta Bella Vita1
Porta Bella Vita2
Porta Bella Vita3
Porta Bella Vita4
Porta Bella Vita5
Porta Bella Vita6


Kezeléseinket minden esetben orvosi konzultáció , állapotfelmérés előzi meg , képzett orvos , személyzet végzi és kontrollálja.

Professzionális módszereink , kezeléseink berendezéseink az elérhető legszínvonalasabbak és legkorszerűbbek.

Válasszon szolgáltatásaink, módszereink, kezeléseink közül igényeinek megfelelőt és kedvére valót. Ígérjük ha ezt nálunk nem találja meg , igyekszünk a megfelelő helyre irányítani.

Szeretettel várja Önt

a Porta Bella Vita csapatahttps://www.facebook.com/pg/portabellavita.hu/
https://www.portabellavita.hu/
https://www.instagram.com/portabellavita/