DDD_5464.jpg

Koncz Liliána lett idén Baranya Szépe

Impozáns környezetben, a Makovecz Imre által tervezett Vigadóban rendezték meg szombaton a Baranya Gálát Szigetváron, ahol ki- derült, ki lett idén a megye legszebb lánya.
galaest.jpg

Miért ne hagyja ki az idei Baranya Gálát?!

BARANYA GÁLA 2018 ÉVZÁRÓ GASZTRONÓMIAI, KULTURÁLIS ÉS GAZDASÁGI GÁLAEST A tavalyi évben létrehozott prémium rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak Baranya értékei, szépségei. ​ „Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2018-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára” ​ Így termelünk kézzelfogható értéket a velünk együttműködő partnereknek és a minket figyelemmel követő baranyai és megyén kívüli érdeklődőknek. A gyönyörű lányokon, a földrajzi, kulturális és gasztronómiai értékeken kívül kiemelt figyelmet irányítunk a helyi vállalkozásokra és az általuk létrehozott baranyai értékekre is. Ez alapozza meg a versenyünk mottóját is: " Értékek és élmények a régióból!
Screenshot_20180916-172003_Pages_Manager.jpg

Inernational Fashion Day by Megyék Szépe

Vermes Style(HU), Kissing Roses - original matyó composition by Kisjanko Bori (HU), Crystal Pécs (HU), Brilla Fashion(HU, IT), Berns Ékszerek - Crystals from Swarovski(HU), LuisaHanh (HU, DE) és díszvendégként modern és tradicionális ruhákkal Bahrein. 2018.09.04. 19-20 óra - Pécs, Nick Udvar - belépő korlátozott számban és csak előjegyzésben igényelhetők 2.000 Ft-ért.
20180904_202805.jpg

Vonz a divat és a szépségversenyek világa?!

Vonz a divat és a szépségversenyek világa?! Szeptember 26-ig még csatlakozhatsz az idei verseny évadunkhoz. A szép az, ami érdek nélkül tetszik, a divat világa ebben a tekintetben pedig igazi kincs. Zártkörű, exkluzív bemutatónk célja a világ különböző pontjairól érkező, márkák, üzletek és tervezők stílusainak bemutatása volt a Megyék Szépe csapatának közreműködésével. Jelentkezz és legyél idén Te a királynő: www.megyekszepe.hu Vermes Style (HU), Kissing Roses (HU), Crystal Pécs (HU), Brilla Fashion (HU, IT), Berns Ékszerek - Crystals from Swarovski(HU), LuisaHanh (HU, DE) és díszvendégként modern és tradicionális ruhákkal Bahrein.
Logo_-_Seven_Hills_International_Film_Festival.png

SEVEN HILLS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (SHIFF 2018) ÉS HÉT DOMB FILMFESZTIVÁL

NAGYSZABÁSÚ FILMMUSTRA ÚJ HELYSZÍNNEL, NEMZETKÖZI FÓKUSSZAL A tavalyi nagy sikerű 1. Komlói Hét Domb Filmfesztivál után idén második alkalommal, szeptember 3-a és 9-e között kerül sor hasonló, de még nagyobb szabású eseményre: A komlói filmmustrával egyidőben, azzal összetartozva rendezik meg Pécsett a Seven Hills International Film Festivalt (SHIFF 2018). A tavalyi megmérettetés résztvevőinek és közönségének visszajelzései alapján ugyanis igény mutatkozott egy, kifejezetten a nemzetközi mezőnyre koncentráló filmfesztiválra. Annak pedig legmegfelelőbb otthont Pécs, a kultúra városa adhat, így tehát idén a hazai filmeket Komlón, a külföldről nevezetteket új fesztiválhelyszínen, Pécsett mutatják be.
Facebook_cover.jpg

Jelentkezés és esemény ütemterv a 2018-as versenyekre

Vonz a szépségipar világa? Tedd próbára magad nálunk, szerezz felejthetetlen élményeket és tapasztalatokat versenyünkön! Elindult a nevezés a 2018-as versenyévadunkra. Ha a szívesen belekóstolnál a divatbemutatókba és fotózásokba, akkor itt a helyed. Ha érzed magadban a versenyszellemet, és hajlandók szakértők tanácsai alapján fejlődni, jelentkezz minden eddiginél nagyobb volumenű versenyünkre! Íme a menetrend. Mi, mikor fog történni >>
IMG_0077.jpg

Porta Bella Vita - Karácsonyi Party és Vermes Style bemutató

December 8-án különleges szépségipari rendezvény részei voltunk. A régió egyik legpatinásabb orvosesztétikai kezeléseket nyújtó szakértőjénél, a Porta Bella Vita szalonjában jártunk. Az exkluzív karácsonyi party-n a több megyéből érkeztek meghívottak, hogy élvezhessék a házigazdák által gondosan összeállított, minőségi programot. Vermes Tímea utánozhatatlan énekhangja, a Vermes Style - 12 hónap kollekciója, az idei Baranya Szépe döntős versenyzőinek felvonulása, az ínycsiklandó falatok és a finom borok mind, mind a vendégek kényeztetésére szolgáltak.
565_Baranyaszepe2017_donto.jpg

Baranya Gála - Baranya Szépe 2017

December 2-án, egy közel 2 hónapos felkészülési időszakot követően elérkezett a nagy nap, amikor színpadra lépett a kedves, vonzó és elszánt baranyai lányokból álló döntős mezőny. 12 lány, 12 varázslatos személyiség. Az egész estés színpadi produkciót tehetséges előadók színesítették a lelkes nézőközönség legnagyobb örömére. Olvass bele a rövid beszámolónkba és tudd meg, hogy milyen végeredmény született!
TV-torony-kodben.jpg

Rozán Adrienn - Az ország legmagasabb épületéből valóban varázslatos a kilátás.

Rozán Adrienn a pécsi Tv-Toronyban tett látogatásáról mesélt nekünk. Milyen apropóból történt a látogatás? Egy fontos esemény miatt, a párommal fél évesek lettünk, és ezt szerettük volna valami különleges módon ezt megünnepelni.
YOUTUBE_COVER.jpg

Alakformálási élmények a Happy Weightless infratrainer-es edzéseivel Paderni Patríciával

Alakformálási élmények a Happy Weightless infratrainer-es edzéseivel Paderni Patríciával Örülsz–e a lehetőségnek, hogy járhatsz az infratrainer-es edzésekre? Igen, természetesen nagyon örülök, hogy részt vehetek az infratrainer-es edzéseken. Eleinte még nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, mert nem igazán volt tudomásom, hogy működik ez a fajta edzés, még csak hallomásból ismertem az infratrainer-t, de mára már nagyon tetszik.
mokos_pince_szinhazterem.jpg

​MEGYE ÉRTÉKEI TALÁLKOZÓ ÉS BARANYA GÁLA 2017

Csapatunkkal évek óta azon dolgozunk, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a megyénkben működő kis- és középvállalkozásokat. Ennek apropójából hoztuk létre 2015-ben a Megye Értékei Találkozókat és karoltuk fel az idei évben a Baranya Gálát.. Most egy minden eddiginél nagyobb és kecsegtető eredményeket kínáló üzleti- és kulturális rendezvényünkre invitáljuk Önt!
Vidak_Csenge_Indigo_Nails__Beauty_Kiallitas.jpg

Vidák Csenge és a személyre szabott körmök élménye az Indigo Nails-nél

A személyre szabott szolgáltatások iránti érdeklődés egyre inkább nő már Baranyában is. Vidák Csengét a személyre szabott körmök élményéről és az Indigo Nails-nél töltött szépülési percekről kérdeztük.
DDD_9160.jpg

Varázslatos körmök és egy csodás nap az idei Beauty Kiállítás egyik nagy kedvencével, az Indigo Nails-szel

A minap, Kovács Laura Kírát, a Baranya Szépe egyik döntősét kérdeztük az Indigo Nails-nél épített csodás körmeiről és a Beauty kiállítás utáni élményeiről:
DONTOS_MEZONY_12.jpg

A 12 döntős

Az elmúlt hetek izgalmai után a tegnapi nap lezárult az idei versenyünk online szavazása. A szakmai stábunk hosszas egyeztetéseket követően meghozta a döntését.
SZAVAZAS.jpg

Az Online Szavazás Menete

A baranyszepe.hu/versenyzok oldalról a számodra szimpatikus versenyző profilképére kattintva érhető el az adott versenyző adatlapja. Itt a található a Szavazok gomb. Erre kattintva felugrik a regisztráció vagy belépés ablak. Ha még nem regisztráltál, akkor az első lépés az, hogy az élő (azaz, az általad használt) e-mail címed és egy szabadon választható jelszó megadásával regisztrálsz szavazóként az oldalunkra!
stiluskalauz_backstage_indigo_2.jpg

RTL Klub forgatáson az idei Komló Szépe az Indigo Magyarországgal

Az Indigo Magyarország, mint a hazai körömkozmetikai szakma megreformálásán dolgozó élharcos szakértő csapat meghívására vettünk részt az RTL Klub - Stíluskalauz című műsorába. Kovácsné Fábián Viktória, az Indigo Magyarország tulajdonosa, Iszak Eszter az RTL Klub műsorvezetője, Balázs Eszter az Indigo Magyarország Prémium Minősített partnere és Vidák Csenge az idei Komló Szépe és a Baranya Szépe döntőse ebben a műsorban arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy
22008062_786383211566327_6788369322059059204_n.jpg

Komló Szépe 2017 - felnőtt döntő

Szeptember első hétvégéjén mérték össze tudásukat, szépségüket és rátermettségüket a Komlóért Expo nagyszínpadán a Komló Szépe 2017 versenyző. A Baranya Szépe rendezvénysorozat felvezető versenyén egy nagyon kedves, bájos mezőny alakult ki.
szepseg-2.jpg

Komló Szépe - Indul a nevezés Baranya egyik legrégebbi gyökerekkel bíró szépségversenyére

​Idén XV. alkalommal gyűlik össze a nagyérdemű közönség, a szakértő zsűri és a lelkes, felkészült a versenyzők, hogy kiderüljön kinek a fejére kerüljön idén is a hőn áhított korona. Hamarosan izgulhatunk a Komló Szépe versenyzőiért.