Vidák Csenge és a személyre szabott körmök élménye az Indigo Nails-nél

1. Mi volt az első benyomásod az Indigo szalonról?

Amikor először jártam az Indigónál elsősorban a lila és a fehér szín kombinációja fogott meg. A falakat minősítő oklevelek díszítik,az üzletben kellemes illat fogadott. Összegezve nagyon stílusos szalon,tetszik az üzlet egyedi kialakítása.


2. Milyen körmöt képzeltél el magadnak és milyen lett a végeredmény?

Szeretem a kicsit élénkebb,extrémebb körmöket ezért mindenképp egy hosszú koncepcióban gondolkodtam. Megkérdeztem Balázs Esztert, aki a körmöm készítette, hogy mit javasolna nekem és végül közös megegyezés alapján a közepes hosszúságúnál döntöttünk. A készítés közben Eszti végig tájékoztatott, hogy éppen mi készül és hogyan.Ez számomra nagyon pozitív volt, hiszen részletes információt kaptam arról, hogy mikor, milyen alapanyag kerül a körmömre és miért, miképpen formálja azt. A körmöm készülése közben nagyon családias volt a hangulat, Esztivel hamar megtaláltuk a közös hangot, ami a végeredményen is látszik.

3. Mit tapasztaltál, mik a különbségek az eddigi körmeidhez képest?

Elsősorban az alapanyagok minősége, ami eltér az eddigiektől, a részletes tájékoztatás és a teljesen személyre szabott, a körömágyamhoz igazított köröm. Sok körömkozmetikus nem fordít elég időt az előkészítésre és a kidolgozásra, amelyek nagyon fontosak minden köröm elkészítésénél.

4. Ajánlanád-e az ismerőseidnek,ha igen,akkor mit mondanál, ha kérdezném, hogy miért pont őt ajánlottad?

Igen, mindenképp ajánlanám az ismerőseimnek,barátnőimnek. Én nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Minőségi alapanyagokkal dolgoznak,ezért a körmöm jól bírta a megpróbáltatásokat. Kiváló szakemberek ,és barátok egyben.

5. Hogy tetszett a Beauty kiállítás?

Jól éreztem magam a kiállításon,voltak standok,amik kevésbé ragadták meg a figyelmem,de voltak olyanok is amik kifejezetten ötletesek és kreatívak voltak. Ide sorolnám az Indigo standját is. Rengeteg érdeklődő volt, szakemberek és laikusok egyaránt. Volt aki már ismerte az Indigo-t és dolgozott már a termékeivel, de voltak olyanok is, akinek teljesen új volt a márka és a Beauty-n ismerkedett meg vele.

6. Milyennek láttad a stand fogattatását a laikusok és a szakmabeliek részéről?

A laikusok sokkal részletesebb tájékoztatást kaptak, hogy minél több, számukra még ismeretlen információval gazdagodhassanak.

Legyen szó egy adott alapanyagról,vagy egy kész körömről. A szakmabeliek többsége már ismerte a márkát. Sokan érdeklődtek a megfestett mintákról, körömápoló szerekről vagy csak szimplán nézelődtek.

7.Mi tetszett számodra a legjobban?

Számomra az Indigo nails és a New York Cosmetics volt a legkiemelkedőbb a Beauty Kiállítás standjai közül. Az Indigo színpompás standja és körömkozmetikus csapata kellő hozzáértéssel és közvetlenséggel fogadta lelkes érdeklődőit. A New York Cosmetics útszintén .Sok stand volt, ami ötletesen volt berendezve, de valami mégis hiányzott belőlük. Pl: az egyediség. Összességében jól telt a nap,jól éreztem magam, sok információval gazdagodtam. Köszönöm a lehetőséget.