Porta Bella Vita - Karácsonyi Party és Vermes Style bemutató

December 8-án különleges szépségipari rendezvény részesei voltunk. A régió egyik legpatinásabb orvosesztétikai kezeléseket nyújtó szakértőjénél, a Porta Bella Vitánál jártunk. Az exkluzív karácsonyi party-ra sok helyről érkeztek meghívottak, hogy élvezhessék a házigazdák által gondosan összeállított, minőségi programot és vendéglátást. Vermes Tímea utánozhatatlan énekhangja, a Vermes Style - 12 hónap kollekciója, az idei Baranya Szépe döntős versenyzőinek felvonulása, az ínycsiklandó falatok és a finom borok mind, mind a vendégek kényeztetésére szolgáltak.

A Vermes Style 12 hónap kollekciójának bemutatója méltó sikert aratott a vendégek körében is, így tovább öregbítve a Porta Bella Vita eddig sem csekély hírnevét.

Az est és a bemutató rendkívül pozitív megítéléséhez hozzájárult a Barbakán Szépségszalonnak és tulajdonosának, Siklósi Mónikának a közreműködése, mellyel a bemutatón szereplő versenyzőink frizuráinak soron kívüli elkészítését vállalta, melyért külön hálás köszönetet érdemelnek.

Pillants bele a Porta Bella Vita Karácsonyi Party-ján készült képeinkbe, és keresd fel őket bizalommal bármely szépségápolással kapcsolatos szakmai kérdésben! Szakértelmük, hozzáállásuk párját ritkítja!

www.portabellavita.hu