Alakformálási élmények a Happy Weightless infratrainer-es edzéseivel Paderni Patríciával

Alakformálási élmények a Happy Weightless infratrainer-es edzéseivel Paderni Patríciával

Örülsz–e a lehetőségnek, hogy járhatsz az infratrainer-es edzésekre?

  • Igen, természetesen nagyon örülök, hogy részt vehetek az infratrainer-es edzéseken. Eleinte még nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, mert nem igazán volt tudomásom, hogy működik ez a fajta edzés, még csak hallomásból ismertem az infratrainert, de mára már nagyon tetszik.

Mi volt az első benyomásod a Happy Weightless szalonról?

  • Amikor először jártam ott, még csak körbevezetés céljából, hogy lássam, miről is van szó, már akkor nagyon megtetszett. Az addigi infratrainer-rel kapcsolatos félelmeim szertefoszlottak. A mai napig nagyon szeretek ide jönni. Mindenki nagyon barátságos és segítőkész. Tulajdonképpen, egy gyönyörű helyen történik az edzés. Utána kényelmesen el lehet készülni, és zuhanyozni. Olyan, mintha az ember otthon készülne, minden rendelkezésre áll, amire csak szükségem lehet, hogy jó érzéssel távozhassak.

Hogyan éled meg az infratrainer-es edzéseket, vannak nehéz pillanatok közben?

  • Jól érzem magam edzés közben, bár a 25. percnél, már érezni szoktam, hogy kicsit nehezebb a tekerés, akkor az infrafényt lejjebb veszem, és úgy végig tudom tekerni az 50 percet. Nagyon szuper dolog, hogy rendelkezésre áll egy tablet, így edzés közben tudok zenét hallgatni, vagy filmet nézni, ez által sokkal hamarabb el is telik az idő.

Mi a véleményed az ott dolgozókról?

  • Mindenki nagyon kedves, és jól eső érzés, hogy mindig figyelnek ránk, hogy szükségünk van e valamire.

Milyen változásokat észlelsz magadon, mióta infratrainer-es edzést végzel? Hányszor voltál eddig?

  • Idáig 3x voltam infratraineres edzésen, de már érzem, hogy a nadrágom egy picit bő, és a bőröm is sokkal szebb. Változást igazán a közérzetemen látok, mivel eddig egész nap fáradtnak éreztem magam, mióta viszont ide járok, sokkal több energiám van, reggel is sokkal hamarabb magamhoz tudok térni, és pörgök egész nap. Nyilván a személyre szabott étrend, amit kaptam szintén közre játszhat abban, hogy több energiám van. Ezek mellett úgy érzem, hogy az állóképességem is sokat javult.

Mennyire ajánlanád másoknak az Infratrainer-t?

  • Mindenképpen ajánlanám, amit már meg is tettem a körülöttem levőknek.

Mi a célod a szépségverseny kapcsán? Hogy jött az ötlet, hogy jelentkezel?

  • Egy facebookos megkereséssel indult, és mivel már régóta gondolkoztam, hogy szeretnék szépségversenyen részt venni, ezért igent mondtam. Régebben szívesen álmodoztam róla, hogy szépségversenyen vagyok, de ez most már nem álom, szerencsére így alakult az élet, és mivel a körülöttem levők csak bíztattak, ezért belevágtam. Anyukám régen modellkedett, és ezért is volt bennem egyfajta érdeklődés ez iránt.

Hogy érzed magad idáig a Baranya Szépe verseny felkészülési idejében?

  • Nagyon jól érzem magam, eddig sok pozitív meglepetés ért. Minden lánnyal jól kijövök, mindenki nagyon kedves és barátságos. A próbák is nagyon jó hangulatban telnek.

Mi a kedvenc időtöltésed, amikor épp nem a versenyre készülsz?

  • Nagyon szeretek rajzolni, emellett a kiskutyám a mindenem, általában a szabadidőmet vele töltöm. Ezen kívül a szüleim vállalkozásában is szoktam segédkezni.

Kedves Partícia, köszönjük az interjút és természetesen köszönjük a szakértő, segítő támogatást a Happy Weightless-nek és munkatársainak egyaránt!

Ha Te is ki szeretnéd próbálni a Happy Weightless

Kövesd partnerünk aktuális információit a www.happyszalonok.hu oldalon és like-old a hivatalos facebook oldalukat, ahol nap, mint nap újabb és újabb ajánlatokkal találkozhatsz: https://www.facebook.com/happyweightlesspecs/