Koncz Liliána lett idén Baranya Szépe

Impozáns környezetben, a Makovecz Imre által tervezett Vigadóban rendezték meg szombaton a Baranya Gálát Szigetváron, ahol kiderült, ki lett idén a megye legszebb lánya. A különleges helyszínnél csak a szépségkirálynő jelöltek voltak szebbek december elsején a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny baranyai döntőjén.

Az előválogatók során kiválasztott tizenkét lány versenyzett szombaton egymással. Sok mindenben különböztek egymástól, céljuk mégis ugyanaz volt: megszerezni a koronát. Négy körben vonultak fel a színpadon a döntősök, hogy kiderüljön, melyikük lesz a megye legszebbje.

Elsőként utcai ruhában láthatta őket a közönség, amit egy rövid bemutatkozással kötöttek össze. Ezután jött az este legforróbb pillanata, a bikinis felvonulás, amit a koktél ruhás, végül pedig az estélyi ruhás kör követett.A zsűri döntése alapján 2018-ban a Baranya Szépe címet Koncz Liliána érdemelte ki, első udvarhölgy Kocsis Klaudia, második udvarhölgy pedig Szalay Violetta lett. A hölgyek a megtisztelő kitüntetés mellett számos értékes ajándékkal gazdagodtak.

Kétségtelen, hogy az est középpontjában a lányok álltak, de a Baranya Gála nemcsak szépségverseny, hanem egy gazdasági és kulturális esemény is. Itt kapnak lehetőséget a bemutatkozásra azok a helyi vállalkozások, amelyekre kiemelkedő teljesítményük miatt érdemes jobban is odafigyelni. Erre utal a rendezvény mottója is: Élmények és értékek Baranyából!Az este folyamán ezért minden Baranyáról szólt. A lányok pécsi tervezők, cégek ruháit viselték, a közönség a megyeszékhely séfjeinek ételkülönlegességeiből, és a baranyai borvidékeink zamatos boraiból kóstolhatott. A verseny szünetében pedig olyan termékekkel lehetett megismerkedni, amelynek nemcsak a megyében, hanem akár világszinten is egyedülállók. A gála így megmutatta, hogy csinos hölgyei mellett példaértékű vállalkozásaira is büszke lehet Baranya megye.

forrás: Mészáros Rita - Új Dunántúli Napló

Köszönjük támogatóinknak, közreműködőinknek és lelkes közönségünknek:
Berns Ékszerek
Magnus Aircraft
Manifaktor kft
Pécsi Tv-torony
Goldián Ékszer
Happy Weightless Pécs
Komlói Fűtőerőmű
Bata Italnagyker
Sea Bikini
Brilla Fashion
Crystal Pécs
Vermes Style
TP Makeup - Takács Petra Sminkes
Szigetvár Város Önkormányzata
Szinergia Egyesület - Keresd a helyit program
Knoch Bőrdíszmű
Ormánság Zamata
Mikes Márk
Heaven Chocolate and more
Karácsonyország - Kiállítás és vásár
Tent For Rent Kft.
TS Produkció
Taste4You
Andras Seres
Sofi Edelmann
Cziráki Dézi
EuroDance
Juhász Balázs Esküvőfotózás / Wedding Photography