Megyék Szépe - Baranya Szépe Szépségverseny

Jelentkezés és esemény ütemterv a 2018-as versenyekre

Profi felkészítés, élménydús programok és értékes nyeremények várnak Rád. Több mint 2.000.000 Ft összdíjazás (egyedi ékszer kollekció, fotó portfólió, márkás személyre szabott ruhák, professzionális kozmetikumok, fitness-bérletek és wellness-hétvégék, vacsoraest meghívó, saját exkluzív weboldal, reklámfotózás és még sok-sok meglepetés). Versenyzőinkre figyel 6 hónapon keresztül az egész régió. Amennyiben jelentkeznél és megfelelsz versenykiírásunk feltételeinek, válaszd ki lakhelyednek és életkorodnak megfelelő versenyünket, és legyél idén Te a Megyék Szépe!

A felnőtt korosztály versenyeinek ütemterve:

  • A jelentkezést követően adminisztrátorunk hagyja jóvá az online felültre való megjelenést. Amennyiben a jelentkező által megadott információk és a feltöltött képek nem érik el a versenyzői jelentkezéshez elvárható minőséget, vagy ízléstelen, közerkölcsöt sértő tartalommal bírnak, azt az adminisztrátorok az online felületre való kikerülés nélkül elutasítják.
  • Jelentkezni és bekerülni az élő válogatókra július 31-ig lehet.
  • Augusztus 1-től, augusztus 30-ig lévő időszakban több időpontra és helyszínre szervezzük meg élő válogatókat, ahova az online bejutott versenyzőket hívjuk meg (azért szervezünk több időpontot, hogy biztos legyen olyan, amelyike megfelel Neked).
  • Ezekről a válogatókról kerülnek be a középdöntőbe a versenyzők - szeptember 1- 30-ig online szavazás + szakmai zsűri válogatója alapján kialakul a megyénkénti 12 fős döntős mezőny.
  • Október - november szakmai felkészítés és élményprogramok a döntőseink számára.
  • Decemberben Megyei Döntők (Pécsett, Kaposváron, Szekszárdon, Eszéken)
  • 2019. január - Megyék Szépe - 4 Megye Gála - Pécs